Tardor de Pau(1)El proper 4 de novembre dins del cicle Tardor de Pau del Districte d’Horta Guinardó, hem organitzat una activitat intergeneracional i inclusiva on la música és la protagonista.

La nostra proposta pel cicle de Tardor de Pau és convidar-vos a una activitat on la música ens faci de nexe entre les diferents persones que participin en aquest taller independentment de l’edat, i de la seva circumstància.

Volem posar el nostre gra de sorra en trencar barreres entre diferents col·lectius del nostre districte i fer una activitat conjunta on la música inspirada en  la Pau ens serveixi de connector entre els participants a l’activitat.

Una societat inclusiva necessita de la participació de tothom i del suport necessari perquè qualsevol persona pugui sentir-se inclosa, per això cal també generar sinergies que permetin punts de trobada entre els diferents grups i aquesta activitat vol col·laborar a crear aquestes sinergies. En un cicle que vol reivindicar la Pau no podria faltar una activitat que ens faci fer pinya per poder enlairar un castell musical en favor de la Pau.

Deixeu-vos portar pel poder de la música, veniu a participar en un taller on ens mourem, escoltarem, compartirem i cantarem  músiques al voltant del tema de la Pau.

L’activitat està recomanada a partir dels 8 anys i  ens cal inscripció prèvia que la trobareu en aquest enllaç. Si teniu dubtes ens podeu contactar al e-mail bop.pausa@gmail.com.

 

 

Share