Noticies

El què passa a Pausa

El Barbershop Choir i la Nadala 2020 pel projecte Radars

nadalacorEl projecte Radars està impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de generar una xarxa de suport per a les persones grans que viuen soles. Recentment el Projecte Radars Guinardó ha estat premiat als XXXIV premis Horta – Guinardó, per la seva contribució a la millora de la vida col·lectiva i social.
A Pausa fa anys que participem a la festa inaugural del curs del projecte d’acció comunitària Radars del Baix Guinardó fent alguna activitat musical intergeneracional amb el nostre alumnat.
Aquest any, malauradament no s’ha pogut dur a a terme aquesta festa innaugural, però darrerament, The Barbershop Choir de Pausa, ha participat amb Radars. La col·laboració ha consistit en l’enregistrament d’una nadala, que els voluntaris de radars mostraran a totes les persones grans que viuen soles al Guinardó i que participen d’aquest projecte. Ha estat un plaer poder-hi participar i aquí teniu el link de la nadala! L’alumnat de la Piccola Orchestra i els Petits Prínceps que fa anys que participen en aquesta festa inaugural, també els hi han volgut desitjar un bon nadal!
Aquí teniu els links a la felicitació de Nadal:

 

Bon nadal!

enTàndem música 2020-2021

tàndem música 03 (1)Per 4rt any consecutiu, aquesta tardor hem iniciat el projecte enTàndem música impulsat pel pla de barri del Carmel. És  un programa de mentoria social on els infants, a més de gaudir d’uns acompanyaments educatius individuals,  fan una sessió col·lectiva ludico-educativa.

Des de la taula d’educació del Pla de Barri del Carmel, al gener del 2018 es va impulsar el Projecte enTàndem música, en el qual Pausa desenvolupa una sessió setmanal col·lectiva musical.  Hem creat una banda instrumental aplicant la metodologia del Desenvolupament Cultural Comunitari (DCC) o Art Comunitari que consisteix en la col·laboració de col·lectius artístics que fan que es materialitzi la part artística, donant més importància al procés que al resultat però sempre vetllant per a que sigui una experiència satisfactòria per a tots els participants i fent conviure als nois i noies participants amb una realitat artística.

Aquest projecte és possible gràcies als Pla de Barri, a l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carmel Amunt,  l’AFEV (Federació que s’ocupa de la mentoria dels adolescents) , l’Associació Pausa amb Música i a les escoles Heura, Font d’en Fargues i Sta Teresa. I amb la col·laboració de la Biblioteca Juan Marsé i  l’Espai Jove Boca Nord.

Convivència durant el Covid

El més important per a nosaltres és la seguretat del nostre alumnat i professorat, per això hem ideat i enviat uns protocols per aquest curs. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i paciència.

per la web

#ambpausaemquedoacasa

 ambpausaemquedoacasaA Pausa volem que feu més divertit el vostre confinament posant-li música!! Per això us convidem a penjar els vostres vídeos musicals amb el hashtag #ambpausaemquedoacasa. Podeu cantar, tocar peces amb el vostre instrument, fer música en família… Au va! Animeu-vos a penjar els vostres vídeos!

 

Marató de Concerts d’Hivern

Pausa concert hivern 2019Ja arriba el mes de febrer, i amb el mes de febrer arriba la Marató de concerts d’hivern de Pausa! Aquest any es farà el dissabte 1 de febrer al Casal Font d’en Fargues.

La marató constarà de dos concerts. Començarà a les 11:30h amb el concert de corals de sensibilització, iniciació i bàsic i seguirà amb les corals d’elemental, pre-jove i cor jove. A la tarda es reprendrà a les 19h, on podreu gaudir de les formacions instrumentals de l’escola.

L’entrada és gratuïta, però cal recollir-la a la secretaria del casal entre els dies 4 i 15 de febrer en horari de secretaria: de dimarts a divendres al mati de 10.00h a 13.00h i de dilluns a divendres a la tarda de 17.00h a 20.00h.

Taller Petits Músics: Música per nadons

tallernadons_petita DIMECRES DIJOUSEl passat mes d’octubre vam iniciar un taller de música per nadons a la nostra escola. Es tracta d’un taller familiar dirigit a infants de 1 a 3 anys i amb l’objectiu de tenir un primer contacte musical en grup a partir de cançons, instruments i sons.

Si t’interessa, truca’ns i t’informarem!

Calendari

gener 2021

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
  • vacances de nadal
2
  • vacances de nadal
3
  • vacances de nadal
4
  • vacances de nadal
5
  • vacances de nadal
6
  • vacances de nadal
7
  • vacances de nadal
8
  • 1r dia lectiu 2n trimestre
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31