Noticies

El què passa a Pausa

El flautista d’Hamelín

Flautista d'Hamelín

Activitat posposada!

Per al mes de desmebre, proposem una activitat que farem dues vegades ique durem a terme dins del marc del passaport edunauta el divendres 15 de desembre a les 17.15h i la tornarem a repetir el dissabte 16 de desembre a les 11.00h.

Es tracta d’un taller on descobrirem la família de la flauta dolça i on podrem iniciar-nos a tocar cançons acompanyats de bases instrumentals que ens faran sentir com petits grans  músics, dirigit tant a infants amb nocions de flauta dolça com a infants sense coneixements  Cal portar l’instrument i sinó en teniu ens podeu consultar i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Si teniu cap dubte ens podeu contactar per correu bop.pausa@gmail.com.
L’escola també té entrada pel carrer Aguilar 46, on tenim un espai on farem l’activitat.L’activitat és gratuïta però us agrairem una aportació voluntària per als nostres projectes inclusius i intergeneracionals que portem a terme en la nostra escola.
Us hi esperem!
Share

Tardor de Pau a Horta-Guinardó

Tardor de Pau(1)El proper 4 de novembre dins del cicle Tardor de Pau del Districte d’Horta Guinardó, hem organitzat una activitat intergeneracional i inclusiva on la música és la protagonista.

La nostra proposta pel cicle de Tardor de Pau és convidar-vos a una activitat on la música ens faci de nexe entre les diferents persones que participin en aquest taller independentment de l’edat, i de la seva circumstància.

Volem posar el nostre gra de sorra en trencar barreres entre diferents col·lectius del nostre districte i fer una activitat conjunta on la música inspirada en  la Pau ens serveixi de connector entre els participants a l’activitat.

Una societat inclusiva necessita de la participació de tothom i del suport necessari perquè qualsevol persona pugui sentir-se inclosa, per això cal també generar sinergies que permetin punts de trobada entre els diferents grups i aquesta activitat vol col·laborar a crear aquestes sinergies. En un cicle que vol reivindicar la Pau no podria faltar una activitat que ens faci fer pinya per poder enlairar un castell musical en favor de la Pau.

Deixeu-vos portar pel poder de la música, veniu a participar en un taller on ens mourem, escoltarem, compartirem i cantarem  músiques al voltant del tema de la Pau.

L’activitat està recomanada a partir dels 8 anys i  ens cal inscripció prèvia que la trobareu en aquest enllaç. Si teniu dubtes ens podeu contactar al e-mail bop.pausa@gmail.com.

 

 

Share

CÀPSULES D’ESTIU A PAUSA

capsules-muicals-anuals-729x1024Aquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre les càpsules musicals.

Share

STAGE D’ESTIU A PAUSA

INSTRUMENTS I PIANOAquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre els dos stage que hem organitzat per aquest estiu.

 

Share

FESTA DEL 30è ANIVERSARI DE PAUSA

Festa 30 anys amb PausaAquest és l’any en què Pausa celebra els 30 anys de la seva existència, que no són pocs. Entre els diferents actes de celebració que s’han anat fent, aquesta és la gran festassa, on tant l’alumant actual com les velles glòries ens trobarem per poder celebrar conjuntament que un projecte com PAUSA segueix més viu que mai fent créixer musicalment moltes persones i també aportant en el seu creixement social i personal i de transformació del territori.

Esperem retrobar-vos allà!

 

Share

TALLER DE PROJECCIÓ DE LA VEU

IMG-20230316-WA0008Pausa de de fa molt de temps ha establert una relació de col·laboració amb el projecte comunitari de Carmel Amunt, que és un pla de desenvolupament Comunitari del Carmel on un grup de persones treballen per a transformar i millorar aquest territori, tot construint comunitat.

En aquesta ocasió la nostra professora de cant, Maite Chacon, oferirà una formació per tenir cura de la nostra veu el proper divendres 17 de març a les 11.00h al Casal de Barri la Barraca del Carmel.

Us hi esperem!

Share

CONCERT D’HIVERN CURS 22-23

230225 concert-hivernCoincidint amb l‘exposició de 30 anys amb Pausa que trobareu durant tot el mes de Febrer al Casal de la Font d’en Fargues, el dissabte dia 25 de febrer farem la tradicional marató de concerts d’hivern de Pausa al Casal de Font d’en Fargues.

La Marató consistirà en 3 concerts que es desenvoluparan al llarg de la jornada. Al matí es faran els concerts de corals i a la tarda es farà el concert de grups instrumentals.
L’entrada és gratuïta, però cal que reserveu les vostres entrades a través de la web del Casal de la Font d’en Fargues.
Share

SWING AL FOMENT PELS 30 ANYS DE PAUSA AMB LA FREE TIME JAZZ BAND

Cartell Swing al Foment - Pausa - Free Time - 11 febrer 2023_page-0001(1)El proper dissabte 11 de febrer a les 21.00h celebrarem al Foment Hortenc els 30 anys de Pausa amb una sessió de Swing amb la Free Time Band. La jornada començarà abans amb una classe oberta de lindy-hop a les 20.15h a càrrec de l’escola de swing Maniacs.

 

Venda d’entrades online a la web del Foment Hortenc a www.fomenthortenc.cat a a partir del 24 de gener o presencialment dimarts i dijous de 18h a 20h o el mateix dia del concert.

Share

Calendari

febrer 2024

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  • CONCERTS D'HIVERN
19
20
21
22
23
24
  • CONCERT D'HIVERN
25
  • CONCERTS D'HIVERN
26
27
28
29