Noticies

El què passa a Pausa

Festa Radars al Mas Guinardó

El proper diumenge 21 d’octubre a partir de les 11.30h la coral Petits Prínceps de Pausa col·laborarà amb el projecte Radars del districte d’Horta-Guinardó, que un any més ens han convidat per aportar les nostres cançons a l’acte que tindrà lloc al Casal d’Entitats del Mas Guinardó.

Si no coneixeu el projecte Radars, us recomanem que hi feu una ullada. El Projecte Radars té com objectiu d’ajudar i facilitar que les persones grans que viuen o es senten soles, puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn, tot garantint el seu benestar social.
És una xarxa de prevenció en la qual hi participen veïns, veïnes, comerciants, persones
voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats als barris.

imatge_radars_nova_2

Jazz Tast 2018

Divendres 5 d’octubre a les 20.00h, el Sami i la Núria (professors de l’escola) actuaran al Jazz Tast. L’actuació començarà a les 20h i tindrà lloc a la Sala Polivalent de Montbau. No hi falteu!

cartell jazztast

Concert de corals al Casal

Cartell Concert Festa Major 12 de Juny (2)Ja arriba la festa major de Font d’en Fargues! El dimarts 12 de juny a les 19:30h, les corals de l’escola actuaran al teatre del Casal Font d’en Fargues. No us ho perdeu!

 

Concert de corals i grups instrumentals

El proper dissabte 2 de juny, Pausa durà a terme un concert de corals i grups instrumentals a la biblioteca Joan Marsé. El concert començarà a les 18:30h i hi participaran fins a cinc conjunts diferents de l’escola.

 

Cartell Dissabte 2 de juny 

Concert de violins al Casal de joves Girapells

Aquest dissabte dia 26 de maig a les 20.00h, al Casal de joves Girapells del Guinardó, alguns dels nostres alumnes violinistes oferiran un concert. Estem molt contents perquè serà el primer concert de Pausa en aquest nou espai de barri. No us ho perdeu!

IMAG4672

Mostra de Música en Tàndem

Aquest proper diumenge dia 27 de maig a les 16.00h a l’alberg Mare de Déu de Montserrat, participarem a la jornada del Compromís Social que organitza la AFEV, com a part d’un dels projectes de lluita contra les desigualtats que coordina a la ciutat. El projecte música en tàndem, va iniciar-se fa uns mesos i és fruit del treball conjunt entre l’Agència de Salut Pública, Carmel Amunt, l’AFEV, la biblioteca Juan Marsé i Pausa. Estem molt contents de participar-hi i serà la primera actuació pública que farem com a música en tàndem. Esperem que sigui una jornada plena de diversió i molt enriquidora!

flyer_acomp' Recto 2018

Calendari

octubre 2018

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
  • Concert al Jazz Tast de Vall d'Hebron
6
  • The Sweets a la festa del 40è aniversari de la coop. Rocaguinarda
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
  • Pausa amb Radars. Concert de la coral Petits Prínceps
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31