Noticies

El què passa a Pausa

Concert solidari al SAFA Horta

El proper dimecres 12 de desembre a les 15.00h participarem al concert solidari de Nadal  organitzat pel Pla Comunitari Carmel Amunt que tindrà lloc a l’escola Safa Horta. Hi participarem amb la banda del projecte en Tàndem del Carmel i amb combo de veus de l’escola. El concert es durà a terme en motiu de la recollida de menjar pel banc d’aliments de Santa Teresa, que es durà a terme en el mateix acte.

Cartell_concert_solidari_nadal_2018

 

 

Connexions d’altura

El proper dijous 29 de Novembre participarem a la trobada comunitària (Re)connecta’t amb el carmel coma entitat del barri. L’acte tindrà lloc de 16h a 20h a l’espai Jove Bocanord.

connexions-altura

Jazz Band a la Plaça Font d’en Fragues

Dissabte 17 de novembre la Pausa’s Jazz Band actuarà al vermut musical que organitza l’associació de Veïns i Veïnes del barri de font d’en fargues. La festa tindrà lloc de 12h a 14h i es farà a la Plaça Font d’en Fargues.

No hi falteu!

vermutfont1

 

Vermut musical a l’Ateneu Hortenc

El proper diumenge 18 de novembre a l’Ateneu Hortenc podreu gaudir un cop més d’un vermut musical amb el grup Fine Cinnamon a les 12.30h . Us hi esperem!

VERMUT ateneu -18 nov18

Cloenda XIX Clàssica a Horta – Guinardó

El diumenge 2 de desembre participarem juntament amb altres escoles de música del barri a la cloenda de la XIX Clàssica a Horta – Guinardó. A les 12h el grup de cellos de l’escola actuarà al Parc del Guinardó (en cas de pluja, l’acte es traslladarà al casal Font d’en Fargues).

Captura de 2018-10-30 19:58:59

Música electrònica i tecnologia musical a Pausa

Aquest Novembre, iniciem les classes de música electrònica i tecnologia musical a l’escola. Si tens més de 12 anys i estàs interessat en la creació i composició d’aquest tipus de música i la tecnologia i els recursos que s’hi utilitzen, no dubtis a demanar més informació a secretaria!

tecnologia musical-1

Festa Radars al Mas Guinardó

El proper diumenge 21 d’octubre a partir de les 11.30h la coral Petits Prínceps de Pausa col·laborarà amb el projecte Radars del districte d’Horta-Guinardó, que un any més ens han convidat per aportar les nostres cançons a l’acte que tindrà lloc al Casal d’Entitats del Mas Guinardó.

Si no coneixeu el projecte Radars, us recomanem que hi feu una ullada. El Projecte Radars té com objectiu d’ajudar i facilitar que les persones grans que viuen o es senten soles, puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn, tot garantint el seu benestar social.
És una xarxa de prevenció en la qual hi participen veïns, veïnes, comerciants, persones
voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats als barris.

imatge_radars_nova_2

Jazz Tast 2018

Divendres 5 d’octubre a les 20.00h, el Sami i la Núria (professors de l’escola) actuaran al Jazz Tast. L’actuació començarà a les 20h i tindrà lloc a la Sala Polivalent de Montbau. No hi falteu!

cartell jazztast

Calendari

desembre 2018

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
  • Cloenda cicle clàssica a Horta Guinrdó
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
  • Concert Solidari de Nadal a l'escola SAFA Horta
13
14
15
16
17
18
19
20
21
  • últim dia lectiu del 1r trimestre
22
23
  • Gran festa del tió a la plaça Eivissa
  • Gran Cagada del Tió a la plaça Eivissa
24
25
26
27
28
29
30
31