Noticies

El què passa a Pausa

Activitat musical Familiar (sensibilització)

Activitat Musical Pausa 3 de MarçEl proper diumenge 3 de març farem una activitat musical amb el nostre alumnat de sensibilització i altres famílies que es vulguin apuntar a la biblioteca Juan Marsé del Carmel, on podreu venir a compartir activtats musicals amb els nostres fills i filles de 3 a 5 anys.

Us hi esperem!

Share

Concert d’hivern – Corals Joves i Adultes de Pausa

concert de corals joves i adultes - bo(3)

Aquest febrer farem la tradicional marató de concerts d’hivern de Pausa al Casal de Font d’en Fargues.

La Marató consistirà en 3 concerts que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana. El diumenge al matí podreu gaudir del concert de les corals joves i adultes de Pausa.
L’entrada és gratuïta, però cal que recolliu les vostres entrades al Casal de la Font d’en Fargues.
Share

Concert d’hivern – Grups Instrumentals

concert grups instrumentals(3)

Aquest febrer farem la tradicional marató de concerts d’hivern de Pausa al Casal de Font d’en Fargues.

La Marató consistirà en 3 concerts que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana. El dissabte a la tarda podreu gaudir del concert dels grups instrumentals de Pausa.
L’entrada és gratuïta, però cal que recolliu les vostres entrades al Casal de la Font d’en Fargues.
Share

Concert d’hivern – Les Veus Infantils de Pausa

concert les veus infantils - bo(3)Aquest febrer farem la tradicional marató de concerts d’hivern de Pausa al Casal de Font d’en Fargues.

La Marató consistirà en 3 concerts que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana. El dissabte al matí podreu gaudir del concert de les veus infantils de Pausa.
L’entrada és gratuïta, però cal que recolliu les vostres entrades al Casal de la Font d’en Fargues.
Share

El flautista d’Hamelín

Flautista d'Hamelín

Activitat posposada!

Per al mes de desmebre, proposem una activitat que farem dues vegades ique durem a terme dins del marc del passaport edunauta el divendres 15 de desembre a les 17.15h i la tornarem a repetir el dissabte 16 de desembre a les 11.00h.

Es tracta d’un taller on descobrirem la família de la flauta dolça i on podrem iniciar-nos a tocar cançons acompanyats de bases instrumentals que ens faran sentir com petits grans  músics, dirigit tant a infants amb nocions de flauta dolça com a infants sense coneixements  Cal portar l’instrument i sinó en teniu ens podeu consultar i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Si teniu cap dubte ens podeu contactar per correu bop.pausa@gmail.com.
L’escola també té entrada pel carrer Aguilar 46, on tenim un espai on farem l’activitat.L’activitat és gratuïta però us agrairem una aportació voluntària per als nostres projectes inclusius i intergeneracionals que portem a terme en la nostra escola.
Us hi esperem!
Share

Tardor de Pau a Horta-Guinardó

Tardor de Pau(1)El proper 4 de novembre dins del cicle Tardor de Pau del Districte d’Horta Guinardó, hem organitzat una activitat intergeneracional i inclusiva on la música és la protagonista.

La nostra proposta pel cicle de Tardor de Pau és convidar-vos a una activitat on la música ens faci de nexe entre les diferents persones que participin en aquest taller independentment de l’edat, i de la seva circumstància.

Volem posar el nostre gra de sorra en trencar barreres entre diferents col·lectius del nostre districte i fer una activitat conjunta on la música inspirada en  la Pau ens serveixi de connector entre els participants a l’activitat.

Una societat inclusiva necessita de la participació de tothom i del suport necessari perquè qualsevol persona pugui sentir-se inclosa, per això cal també generar sinergies que permetin punts de trobada entre els diferents grups i aquesta activitat vol col·laborar a crear aquestes sinergies. En un cicle que vol reivindicar la Pau no podria faltar una activitat que ens faci fer pinya per poder enlairar un castell musical en favor de la Pau.

Deixeu-vos portar pel poder de la música, veniu a participar en un taller on ens mourem, escoltarem, compartirem i cantarem  músiques al voltant del tema de la Pau.

L’activitat està recomanada a partir dels 8 anys i  ens cal inscripció prèvia que la trobareu en aquest enllaç. Si teniu dubtes ens podeu contactar al e-mail bop.pausa@gmail.com.

 

 

Share

CÀPSULES D’ESTIU A PAUSA

capsules-muicals-anuals-729x1024Aquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre les càpsules musicals.

Share

STAGE D’ESTIU A PAUSA

INSTRUMENTS I PIANOAquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre els dos stage que hem organitzat per aquest estiu.

 

Share

Calendari

juny 2024

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
  • Festival sinfònic al Matas i Ramis
9
10
11
  • CONCERT INSTRUMENTAL DE FESTA MAJOR
  • CONCERT CORAL DE FESTA MAJOR
12
  • CONCERT AL BAR DEL CASAL DE SOLISTES, GRUPS DE VEU I COR MALDIVES
  • JAM SESSION DE CANT AL CASAL
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30