Noticies

El què passa a Pausa

PASSAPORT EDUNAUTA: Jocs Musicals de Tardor

TardorDes del 2020, des de Pausa estem participant en l’organització del Passaport Edunauta del Carmel i de la Font d’en Fargues. El proper dijous 25 de Novembre de 2021 de 17:15h a 18:00h durem a terme un taller de sensibilització musical anomenat Jocs Musicals de tardor. Taller  musical a través del joc musical amb el suport d’audicions, cançons i amb els instruments de percussió. Gaudirem d’una estona on a través de la música i el joc podrem convertir-nos en en  músics, serem intèrprets, directors i creadors.  Està adreçat a infants de 6 als 8 anys, en el marc de les activitats del Passaport Edunauta (no cal disposar del Passaport)

Places limitades. Cal inscripció prèvia al següent formulari d’inscripció

Aportació voluntària.

Us hi esperem!

Festa Radars 21-22

Festa Radars 24-10-21El proper diumenge 24 d’octubre participarem amb alumnat de les nostres corals infantils a la festa de Radars del Baix Guinardó d’inauguració d’aquest curs 21-22.La festa comença a les 11.00h al Mas Guinardó i es preveu que la nostra actuació sigui a les 12.00h, després d’un espectacle de màgia on farem la presentació de la cançó de Radars.

 

A Pausa fa anys que participem a la festa inaugural del curs del projecte d’acció comunitària Radars del Baix Guinardó fent alguna activitat musical intergeneracional amb el nostre alumnat.

El projecte Radars està impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de generar una xarxa de suport per a les persones grans que viuen soles. L’any 2020 el Projecte Radars Guinardó va ser premiat als XXXIV premis Horta – Guinardó, per la seva contribució a la millora de la vida col·lectiva i social.

Us hi esperem!

10 anys de nou Casal de la Font d’en Fargues

IMG-20211014-WA0004Aquest dissabte 23 d’octubre a partir de les 10.00h el Casal de la Font d’en Fargues celebra el seu 10è aniversari des de la Reforma de l’edifici. Amb aquesta festa es dona inici a seguit d’actes que es duran a terme durant aquest curs 21-22 per celebrar els 10 anys del Nou Casal.

Hi trobareu:

Pintada col·lectiva d’un mural amb la col·laboració de la Nau a la plaça de la font a partir de les 10h. vine i deixa la teva empremta!

Decorem el barri de festa dinamitzat per l’Esplai Xangó. Taller per guarnir els balcons del barri de la festa del 10è aniversari al pati de l’escola de la Font ‘en Fargas a partir de les 11h.

– Concert de “Kot Lapè” amb l’entrena de la cançó “La Tribu del Casal al pati de l’escola Font d’en Fargas a les 12.30h, on hi participa el professor de l’escola de música Pausa Omar González.
🎉 Apunta’t a a la Festa! Inscriu-te aquí: 👇https://www.reserva.casalfontdenfargues.cat/reserves/noucasal10anys-quecomencilafesta/a part

No us ho perdeu!

PASSAPORT EDUNAUTA: Ritmes d’Estiu

Ritmes d'estiu

El proper 15 de Juliol de 2021 de 18:30h a 19:15h durem a terme un taller d’iniciació rítmica anomenat Ritmes d’estiu  adreçat a infants de 6 als 8 anys, en el marc de les activitats del Passaport Edunauta a l’escola de música PAUSA; on coneixerem diferents instruments de percussió, els farem sonar i experimentarem. Podrem tocar en grup i compartirem l’alegria del ritme.

Places limitades. Cal inscripció prèvia al següent formulari d’inscripció

Aportació voluntària.

Us hi esperem!

 

 

PASSAPORT EDUNAUTA: Ukelele Time

ukelele time

El proper 14 de Juliol de 2021 de 18:30h a 19:15h hem organitzat a l’escola de música Pausa un taller anomenat ukelele time per a infants de 8  als 10 any.

Si  tens un ukelele i no saps com començar, en aquest taller aprendràs les primeres passes. Cal portar un ukelele. L’ukelele és molt adequat per iniciar-se en la pràctica d’un instrument musical, es tinguin o no coneixements previs musicals.

Places limitades. Cal inscripció prèvia al següent formulari d’inscripció

Aportació Voluntària.

 

 

PASSAPORT EDUNAUTA: Batucada Catalana

instruments 2

El proper 8 de juliol de 2021 de 18.30h a 19:15h durem a terme en el marc de les activitats del Passaport Edunauta un taller d’interpretació rítmica de Batucada Catalana a l’escola de música PAUSA adreçat a infants de  8 fins els 10 anys.

La percussió és present en totes les cultures i a les seves festes populars. Aquest taller és una introducció  de la interpretació rítmica en grup. Els infants es familiaritzaran amb els elements essencials del ritme i aprendran a interpretar ritmes bàsics a través de la imitació, la creació i de la improvisació.

Places limitades. Cal inscripció prèvia al següent formulari d’inscripció

Aportació Voluntària.

 

Us hi esperem!

 

 

Toquem per “Recuperar la Muntanyeta”

muntanyetaLa “Pausa Street Jazz Band” el nostre grup més intergeneracional s’afegirà a la campanya “Recuperem la Muntanyeta col·laborant en l’acte organitzat el proper divendres 18 de juny a les 16:30h a la Muntanyeta del costat de l’Escola Àngels Garriga. Acompanyeu-nos i voteu per tal que tothom pugui gaudir d’aquest espai! Aquí teniu l’enllaç a la descripció del projecte i com poder fer el vostre vot.

STAGE DE VEUS

Cartell Stage Estiu 2021_page-0001

Us presentem l’Stage de veus d’estiu, està adreçat a tots/es els/les cantaires dels cors l’Associació Pausa amb Música nascuts/des a partir del 2009. També l’obrim a altres nois i noies que tinguin gust per cantar i estiguin disposats a integrar-se a la nostra comunitat coral durant aquests dies.  Treballarem la tècnica vocal, el moviment escènic i l’escolta activa dins d’un cor. A més, també farem una petita introducció a la relació entre la veu i pilates i un treball d’interacció entre cor i banda instrumental. En horari de matins de 10 a 13:30h i al Casal de la Font d’en Fargues.
Cal que us inscriviu al Formulari abans del 7 de juny

CONCERT SOLIDARI: ‘PAUSA CANTA PER NEXE’

Cartell Concert Pausa_NexeEl proper dissabte 15 de maig a les 11:30h, les agrupacions vocals de Pausa hem organitzat aquest concert solidari per a la Fundació Nexe al Casal de la Font d’en Fargues. Volem donar veu i suport a aquesta entitat que atén infants amb pluridiscapacitat dels 0 als 6 anys i acompanya les seves famílies.

Prepareu-vos per capbussar-vos en un mar de veus amb una gran varietat de temes musicals interpretats per joves i adults que estan aprenent a treballar l’instrument més universal del món: “la veu”.

Reserva d’entrades a la web del Casal a partir del 05/05 a través d’aquest enllaç!

Entrada solidària

Us recordem també que podeu fer una donació per a la Cistella Solidària de la  Xarxa d’aliments! del barri.

Mesures especials front la pandèmia de la COVID El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

Cercles de Percussió a Pausa aquest mes de Maig amb el passaport edunauta

Imatge Cartell CerclesPer aquest mes de Maig hem organitzat 2 cercles de percussió a l’escola de música Pausa destinats a infants de cicle inicial i cicle mitjà. Aquesta activitat entra dins de la programació del passaport Edunauta de Carmel-Font d’en Fargues del mes de Maig i oberta a tothom.

Experimenteu d’una manera pràctica i vivencial l’essència del ritme. La percussió és la connexió directa amb el batec del cor, amb la nostra vessant més tribal i humana. Els cercles de percussió ajuden a l’atenció, fomenten l’empatia, milloren la resolutivitat i la creativitat.

Places limitades. Inscripció a través deFormulari d’inscripció

DATA: 11/05/21 a les 17:30h Cicle Inicial (45 minuts sessió)

DATA: 11/05/21 a les 18:45h Cicle Mitjà (45 minuts sessió)

Aportació voluntària