Noticies

El què passa a Pausa

CÀPSULES D’ESTIU A PAUSA

capsules-muicals-anuals-729x1024Aquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre les càpsules musicals.

Share

STAGE D’ESTIU A PAUSA

INSTRUMENTS I PIANOAquest estiu oferim diverses activitats musicals. T’interessa? Truca’ns i informa’t!

Aquí trobaràs tota la informació sobre els dos stage que hem organitzat per aquest estiu.

 

Share

FESTA DEL 30è ANIVERSARI DE PAUSA

Festa 30 anys amb PausaAquest és l’any en què Pausa celebra els 30 anys de la seva existència, que no són pocs. Entre els diferents actes de celebració que s’han anat fent, aquesta és la gran festassa, on tant l’alumant actual com les velles glòries ens trobarem per poder celebrar conjuntament que un projecte com PAUSA segueix més viu que mai fent créixer musicalment moltes persones i també aportant en el seu creixement social i personal i de transformació del territori.

Esperem retrobar-vos allà!

 

Share

TALLER DE PROJECCIÓ DE LA VEU

IMG-20230316-WA0008Pausa de de fa molt de temps ha establert una relació de col·laboració amb el projecte comunitari de Carmel Amunt, que és un pla de desenvolupament Comunitari del Carmel on un grup de persones treballen per a transformar i millorar aquest territori, tot construint comunitat.

En aquesta ocasió la nostra professora de cant, Maite Chacon, oferirà una formació per tenir cura de la nostra veu el proper divendres 17 de març a les 11.00h al Casal de Barri la Barraca del Carmel.

Us hi esperem!

Share

CONCERT D’HIVERN CURS 22-23

230225 concert-hivernCoincidint amb l‘exposició de 30 anys amb Pausa que trobareu durant tot el mes de Febrer al Casal de la Font d’en Fargues, el dissabte dia 25 de febrer farem la tradicional marató de concerts d’hivern de Pausa al Casal de Font d’en Fargues.

La Marató consistirà en 3 concerts que es desenvoluparan al llarg de la jornada. Al matí es faran els concerts de corals i a la tarda es farà el concert de grups instrumentals.
L’entrada és gratuïta, però cal que reserveu les vostres entrades a través de la web del Casal de la Font d’en Fargues.
Share

SWING AL FOMENT PELS 30 ANYS DE PAUSA AMB LA FREE TIME JAZZ BAND

Cartell Swing al Foment - Pausa - Free Time - 11 febrer 2023_page-0001(1)El proper dissabte 11 de febrer a les 21.00h celebrarem al Foment Hortenc els 30 anys de Pausa amb una sessió de Swing amb la Free Time Band. La jornada començarà abans amb una classe oberta de lindy-hop a les 20.15h a càrrec de l’escola de swing Maniacs.

 

Venda d’entrades online a la web del Foment Hortenc a www.fomenthortenc.cat a a partir del 24 de gener o presencialment dimarts i dijous de 18h a 20h o el mateix dia del concert.

Share

EXPOSICIÓ 30 ANYS DE PAUSA

CONCERT CANT EXPOSICIOEl proper divendres 3 de febrer a les 19.00h al Casal de la Font d’en Fargues celebrem la inauguració de l’exposició 30 anys amb Pausa. Ens fa molta il·lusió compartir aquests 30 anys i, per celebrar-ho, hem organitzat una jam session de cant al bar del casal. Us hi esperem!

Share

XII TROBADA DE FLAUTA DE BEC

CARTELL DEFINITIU TROBADA 2023_2_page-0001El proper dissabte 11 de febrer l’escola de Música Pausa participarà a la XII TROBADA DE FLAUTA DE BEC que tindrà lloc a l’IES Oriol Martorell a Barcelona amb la participació d’una alumna nostra. Esperem que sigui tot un èxit!

Share