Noticies

El què passa a Pausa

#ambpausaemquedoacasa

 ambpausaemquedoacasaA Pausa volem que feu més divertit el vostre confinament posant-li música!! Per això us convidem a penjar els vostres vídeos musicals amb el hashtag #ambpausaemquedoacasa. Podeu cantar, tocar peces amb el vostre instrument, fer música en família… Au va! Animeu-vos a penjar els vostres vídeos!

 

Marató de Concerts d’Hivern

Pausa concert hivern 2019Ja arriba el mes de febrer, i amb el mes de febrer arriba la Marató de concerts d’hivern de Pausa! Aquest any es farà el dissabte 1 de febrer al Casal Font d’en Fargues.

La marató constarà de dos concerts. Començarà a les 11:30h amb el concert de corals de sensibilització, iniciació i bàsic i seguirà amb les corals d’elemental, pre-jove i cor jove. A la tarda es reprendrà a les 19h, on podreu gaudir de les formacions instrumentals de l’escola.

L’entrada és gratuïta, però cal recollir-la a la secretaria del casal entre els dies 4 i 15 de febrer en horari de secretaria: de dimarts a divendres al mati de 10.00h a 13.00h i de dilluns a divendres a la tarda de 17.00h a 20.00h.

Taller Petits Músics: Música per nadons

tallernadons_petita DIMECRES DIJOUSEl passat mes d’octubre vam iniciar un taller de música per nadons a la nostra escola. Es tracta d’un taller familiar dirigit a infants de 1 a 3 anys i amb l’objectiu de tenir un primer contacte musical en grup a partir de cançons, instruments i sons.

Si t’interessa, truca’ns i t’informarem!

Cagada del Tió a Plaça Eivissa 2019

cagada tio 2019-1El proper 23 de desembre i per 3r any consecutiu, participarem a la festa «la Gran Cagada del tió» per a tots els infants del barri que organitza «l’Eix del Mal», que és una associació de comerciants d’Horta.

Com veureu, aquesta jornada es desenvolupa al llarg de tot el dia a la Plaça Eivissa.

10.00h – 14.00h Ludoteca, jocs de fusta, jocs originals i taller de circ
16.30h – 19.00h Caga tió amb concert de la Pausa’s Street Jazz Band i recollida de menjar pels esmorzars del Caliu.

 

No us ho perdeu!

Pausa’s Street Jazz Band a la plaça Font d’en Fargas

vermutfont19-2La Pausa’s Jazz Band actuarà al vermut musical que organitza l’associació de Veïns i Veïnes del barri de Font d’en Fargues el proper dissabte 23 de novembre. La festa tindrà lloc de 12h a 14h i es farà a la Plaça Font d’en Fargues. La Banda actuarà a les 13h.

No hi falteu!

 

Tándem

tàndem música 03 (1)Per tercer any consecutiu, aquesta tardor hem iniciat el projecte enTàndem música impulsat pel pla de barri del Carmel. És  un programa de mentoria social on els infants, a més de gaudir d’uns acompanyaments educatius individuals,  fan una sessió col·lectiva ludico-educativa.

Des de la taula d’educació del Pla de Barri del Carmel, al gener del 2018 es va impulsar el Projecte enTàndem música, en el qual Pausa desenvolupa una sessió setmanal col·lectiva musical.  Hem creat una banda instrumental aplicant la metodologia del Desenvolupament Cultural Comunitari (DCC) o Art Comunitari que consisteix en la col·laboració de col·lectius artístics que fan que es materialitzi la part artística, donant més importància al procés que al resultat però sempre vetllant per a que sigui una experiència satisfactòria per a tots els participants i fent conviure als nois i noies participants amb una realitat artística.

Aquest projecte és possible gràcies als Pla de Barri, a l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carmel Amunt,  l’AFEV (Federació que s’ocupa de la mentoria dels adolescents) , l’Associació Pausa amb Música i a les escoles Heura, Font d’en Fargues, Sta Teresa i Coves d’en Cimany. I amb la col·laboració de la Biblioteca Juan Marsé i  l’Espai Jove Boca Nord.

Calendari

agost 2020

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31