L'ESCOLA

Pausa va néixer l’any 1992 al barri de la Font d’en Fargues com a escola de música. Des dels primers anys ha tingut una gran vinculació amb l’entorn proper i, des de llavors, ha esdevingut una peça activa dins la xarxa d’entitats que conformen el teixit social, educatiu, musical i cultural del barri.

La tasca de Pausa va dirigida a tota la població: nadons, infants, joves, adults i sèniors.

Oferim programes d’ensenyament especialitzats per a cada nivell i amb un ampli ventall de possibilitats que permetin accedir a la pràctica musical. Un ensenyament musical ampli on es pot treballar qualsevol tipus d’estil musical, des de la música històrica fins als diferents estils actuals.

L’escola de música Pausa és un centre reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Els nostres alumnes poden convalidar crèdits durant la ESO i el Batxillerat. Pots consultar tota la informació a la web de la Generalitat.

Des de fa uns anys s’han convocat anualment uns “Ajusts per a la Formació Musical d’Alumnes d’Escoles de Música de la ciutat de Barcelona de titularitat privada i autoritzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya” fruit d’un conveni entre l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i Emipac, als quals els nostres alumnes poden mirar d’optar-hi.