IDEARI

Escola de Música Pausa

TOTES LES PERSONES ESTAN CAPACITADES PER APRENDRE MÚSICA

  • L’EDUCACIÓ MUSICAL ÉS UN PUNTAL DE LA FORMACIÓ HUMANA. Una societat amb més cultura musical és una societat més tolerant, més humana i amb més consciència col·lectiva.
  • PAUSA VOL ENCOMANAR L’AMOR QUE SENT PER LA MÚSICA. Trobem que aquesta és la millor manera perquè l’alumne/a gaudeixi de la música i s’expressi a través d’ella amb il·lusió.
  • Pausa opta per un ENSENYAMENT VIU, CREATIU I GRATIFICANT.
  • PAUSA TREBALLA PER SER UNA PEÇA ACTIVA DINS LA XARXA D’ENTITATS QUE CONFORMEN EL TEIXIT SOCIAL, EDUCATIU, MUSICAL I CULTURAL DEL BARRI. Interactua a través de la música amb altres associacions i entitats del barri (escoles de primària, instituts i escoles d’educació especial, centres cívics, casals de barri, residències d’avis, casals de gent gran, …).

 

Hi ha una estreta relació entre la naturalesa de la música i la naturalesa humana. El ritme està lligat amb el cos, la melodia amb l’afectivitat i l’harmonia amb l’intel·lecte.

Edgar Willems

Per aquest motiu que nosaltres volem ensenyar música a través de la música, sense artificis ni elements extra musicals. La naturalesa de la música és rica per si mateixa, i serà el nostre punt de referència.

També pretenem desenvolupar la capacitat creadora i artística de l’alumne mitjançant la improvisació.

Pensem que és important que la música sigui quelcom que enriqueixi a l’alumne, no només com a simple matèria d’ampliació dels seus coneixements, sinó com a mitjà que influeixi profundament sobre els seus sentits.

La tasca de Pausa va dirigida a tota la població, des dels infants de 3 anys fins a joves, adults i “gent gran”.

Oferim programes d’ensenyament especialitzats a cada nivell i un ampli ventall de possibilitats que permetin accedir a la pràctica musical des de diferents circumstàncies i disponibilitats personals. Un ensenyament musical ampli on es pot treballar amb qualsevol tipus de música, des de l’antiga fins a l’actual (barroca, antiga, tradicional, jazz, ètnica, pop rock…).

La música és un mitjà educatiu, el seu ensenyament se centra en potenciar els valors intrínsecs de la música com a eina de desenvolupament personal: ajuda a conèixer les aptituds personals, potencia l’autoestima i afavoreix la complicitat i la comunicació a través de la pràctica musical en grup.

 

CONEIX ELS NOSTRES PROJECTES