nadalacorEl projecte Radars està impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de generar una xarxa de suport per a les persones grans que viuen soles. Recentment el Projecte Radars Guinardó ha estat premiat als XXXIV premis Horta – Guinardó, per la seva contribució a la millora de la vida col·lectiva i social.
A Pausa fa anys que participem a la festa inaugural del curs del projecte d’acció comunitària Radars del Baix Guinardó fent alguna activitat musical intergeneracional amb el nostre alumnat.
Aquest any, malauradament no s’ha pogut dur a a terme aquesta festa innaugural, però darrerament, The Barbershop Choir de Pausa, ha participat amb Radars. La col·laboració ha consistit en l’enregistrament d’una nadala, que els voluntaris de radars mostraran a totes les persones grans que viuen soles al Guinardó i que participen d’aquest projecte. Ha estat un plaer poder-hi participar i aquí teniu el link de la nadala! L’alumnat de la Piccola Orchestra i els Petits Prínceps que fa anys que participen en aquesta festa inaugural, també els hi han volgut desitjar un bon nadal!
Aquí teniu els links a la felicitació de Nadal:

 

Bon nadal!