Com ja sabeu Captura (27)Pausa és una escola que dona una importància cabdal a la salut vocal del nostre alumnat. És per això que ens fa molta il·lusió participar el proper diumenge 9 de Maig en el monogràfic sobre la veu que organitza la Universitat Blanquerna-Ramon Llull, en la que el nostre Cor Pre-Jove formarà part d’una prova pilot en la que un grup de professionals de la veu implementaran en els nens i nenes les tècniques vocals més innovadores i adients per treballar el repertori coral. Tot això es durà a terme sota la supervisió dels nostres professors Omar i Dani i de la nostra companya i professora de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull, Laura Gonzàlez.

Aquestes jornades es realitzaran  a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, al C/ Císter, 34.

Si voleu saber més sobre aquest monogràfic sobre la veu, us convidem a que cliqueu el següent enllaç:  LA VEU INFANTIL: educació, avaluació i intervenció dels trastorns vocals en veu parlada i cantada

Agraïm que ens hagin convidat a ser partícips d’aquesta experiència, que de ben segur serà enriquidora i profitosa.

 

Share