Infografia_Desplaçades_A4Estem molt contentes de comunicar-vos que Pausa inicia una col·laboració amb el projecte de cantata “Desplaçades“, una la proposta de l’Associació Iurta per apropar aquesta realitat als infants.

Els nostres cantaires participaran en l’enregistrament d’aquesta cantata com a Veus de Pausa, un projecte artístic que no deixarà a ningú indiferent. A través de la història de dues nenes ens familiaritzarem amb aquesta realitat que ningú voldria viure.
A Pausa ens emociona poder-hi formar-hi part i farem pinya perquè tiri endavant una proposta que està plena de valors. S’acaba d’iniciar un Verkami per poder-lo fer realitat. Ens fa especial il·lusió perquè la proposta de participació al projecte ens ha arribat a través d’una “exalumna”, i veure com la llavor de la nostra petita escola va creixent en diferents direccions i inquietuds artístiques ens anima a continuar la nostra missió.
Us animem a veïns, escoles, institucions culturals i del lleure a formar part d’aquest gran projecte que és “Desplaçades”. Entre tots ho farem possible.

Share